Energiezuiniger met een vals plafond

Renovatie Baetslé plaatst uw vals plafond in Gent

Bent u van plan een valsplafond in Gent of omstreken te laten plaatsen? Renovatie Baetslé is uw vakman van dienst. Wij verzorgen zowel kleine als grote plafondrenovaties in heel Oost-Vlaanderen. Wilt u slechts één kamer onder handen nemen of een volledige woning? Geen probleem. Bespreek met ons uw project en wij maken voor u een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Valse plafonds

Overweegt u om een vals plafond te plaatsen? Dan zou dat zeker geen slechte keuze zijn. Er zijn namelijk verschillende voordelen verbonden aan een vals plafond. Zo zorgen ze voor extra isolatie tussen het echte en het verlaagd plafond, laten ze een optimale plaatsing van verlichtingselementen toe, maken ze het mogelijk om ventilatie en verwarming in te bouwen en zorgen ze voor een lagere energiefactuur. Renovatie Baetslé plaatst verschillende soorten plafonds, van pvc en houten plafonds tot Gyprocplafonds.

Contacteer ons

Laat uw vals plafond plaatsen door vakmannen. Neem contact op met Renovatie Baetslé in Gent voor een professionele plaatsing. Heeft u nog vragen of had u graag een gratis prijsofferte? Aarzel dan niet om ons te bellen of te contacteren via het invulformulier op deze website.

Baetsle Gilbert
Clikc+