Blaas uw interieur nieuw leven in

Vertrouw op Renovatie Baetslé voor uw professionele schilders in Gent

Reken op RenovatieBaetslé voor ervaren schilders in Gent en omstreken. Onze medewerkers garanderen u een kwalitatief resultaat volledig naar wens. Bij ons bent u zeker van een correcte service. Zo komen wij eerst ter plaatse om een grondige analyse te maken van de werken, om vervolgens een accurate prijsofferte op te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Schilderwerken

Renovatie Baetslé voorziet zowel binnen- als buitenschilderwerken en behangwerken. Onze professionele schilders hebben jaren ervaring, zodat een vlekkeloos resultaat gegarandeerd wordt. Zijn uw muren niet perfect recht? Wij behandelen deze met vlieslijm om de muur weer mooi recht te krijgen. Daarnaast zorgen wij ook voor het nauwkeurig plamuren van de naden. Voor perfecte behang- en schilderwerken zit u goed bij Renovatie Baetslé. Wij kijken naar het hele plaatje voor een optimale aflevering volledig naar wens.

Wij helpen u verder

Heeft u vragen voor onze schilders? Of had u graag meer informatie over onze overige diensten? Neem dan zeker contact op met Renovatie Baetsléin Gent. U kunt ons telefonisch of via het contactformulier op deze website bereiken.

Baetsle Gilbert
Clikc+