Flexibel met Gyproc

Laat Renovatie Baetslé uw Gyproc plaatsen in Gent

Doe beroep op de expertise van Renovatie Baetslé als u Gyproc wilt plaatsen in Gent en omstreken. Een correcte service en een eersteklas plaatsing: daar kunt u bij ons op rekenen. Met meer dan 30 jaar ervaring zit u goed bij Renovatie Baetslé. Bespreek met ons uw project en wij stellen graag een vrijblijvende prijsofferte op.

De voordelen van Gyproc

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Wilt u graag een extra wand of een extra kamer plaatsen? Dan zijn Gyprocplaten de perfecte oplossing. Gyproc is een bijzonder licht en makkelijk hanteerbaar product, dat bovendien uiterst gunstige isolatiewaardenen brandwerende eigenschappen heeft. De platen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk gesneden worden met een hobbymes. Daarnaast geven ze een bijna onbeperkte vrijheid op vlak van vormgeving en toepassing. Zo kunnen ze zelfs gebruikt worden voor ronde of S-vormige wanden. Denk bijvoorbeeld maar aan prachtige trapzalen en zolders.

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog verdere vragen over Gyproc plaatsen? Neem dan zeker contact op met Renovatie Baetsléin Gent. Wij helpen u met plezier verder.

Baetsle Gilbert
Clikc+