Van dak tot dakgoot

Dakgoten in pvc in Gent

Renovatie Baetslé is de expert voor het bekleden van dakgoten in pvc in Gent en omstreken. Met de grootste zorg bekleden wij uw dakgoten in pvc. Reken op onze betrouwbare en correcte service voor een optimaal resultaat. Bovendien plaatsen wij ook roofing op platte daken. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten.

Dakgoten en roofing

Is uw dakgoot aan vernieuwing toe? Of heeft uw dak zijn beste jaren gehad? Renovatie Baetslé is uw dakwerker van dienst. Wij renoveren platte daken met roofing en plaatsen pvc-dakgoten. Dakgoten in pvc bekleden heeft verschillende voordelen. Zo geeft het een extra bescherming aan het houtwerk en laat het toe om de kleur aan te passen aan uw ramen en deuren. Daarnaast hoeft u niet elk jaar uw dakgoten te laten herschilderen. Renovatie Baetslé werkt met de kwaliteitsproducten van Deceuninck, die garant staan voor elegant en duurzaam design.

Bespreek met ons uw project

Heeft u vragen over het bekleden van dakgoten in pvc? Of wenst u graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte? Neem dan contact op met Renovatie Baetslé in Gent. U kunt ons telefonisch en via het invulformulier op deze website bereiken. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Baetsle Gilbert
Clikc+